Micro Skin Polish (MSP)
15844
page-template-default,page,page-id-15844,bridge-core-3.1.2,qode-quick-links-2.1,sln-salon-page,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Micro Skin Polish

Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Bij Beautysalon Sandra bereikt u fantastische resultaten, vergelijkbaar aan de cosmetische chirurgie, en dat op een milde en pijnloze manier.

Hoe werkt het?

De Micro Skin Polish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen behandelmethodieken in één apparaat. Samen vormen ze een complete 3-in-1 behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:

De huid voor de behandeling:

Grote aanwezigheid van dode huidcellen, slechte doorbloeding, weinig actief collageen en veel ‘slapende’ cellen.

MSP-behandeling1_1

Stap 1: microdermabrasie
Tijdens de eerste stap worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

MSP-behandeling2_1

Stap 2: Low Level Laser met hyaluronzuur
Tijdens de tweede stap worden de ‘motortjes’ van de cellen geactiveerd (de mytochondrien), wordt de doorbloeding gestimuleerd en vult het hyaluronzuur de kleine huidoneffenheden op.

MSP-behandeling3_1

Stap 3: Polishing the Skin met een krachtig serum

Tijdens de derde en afsluitende stap wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden actieve ingrediënten (vitaminen, anti-oxidanten en tamanu olie) op uw huid aangebracht met een SPF 30.

MSP-behandeling4_1

Huid na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid egaal aanvoelen en een goede doorbloeding hebben waarbij nieuw collageen aangemaakt is en uw cellen weer actief zullen zijn.

MSP-behandeling5_1

Aantal behandelingen

Het resultaat na een kuur van 6-8 behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van 1 keer per 4 weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam.

Prijzen

  • Micro Skin Polish

    €98,50
Deze behandeling boeken? Plan direct een afspraak.