Gelaatsbehandelingen
15898
page-template-default,page,page-id-15898,bridge-core-3.1.6,qode-quick-links-2.1,sln-salon-page,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Gelaatsbehandelingen

Luxe bio behandeling:

Reinigen, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, wenbrauwen harsen/epileren, massage, masker, dagcreme

 

Mini behandeling:

Reinigen, epileren, masker, dagcreme

 

Intense Quick Ampul Behandeling (aagepast aan uw huidtype):

Reinigen, epileren, Massage, dagcreme

Specials

Active Age anti-rides anti-verouderings behandeling:

In deze behandeling wordt gewerkt met een vliesmasker. Dit vliesmasker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en caviar extract.

 

Farorisan diamanten vliesmasker:

Een vliesmasker met hydraterende eigenschappen die het vochtbindend vermogen van de huid bevorderen. Hydraterend effect op de droge huid. Bevat diamantpoeder dat bekend staat om haar stimulerende werking op de bloedcirculatie met als resultaat een stralende teint!

 Onder invloed van allerlei factoren zoals stress, vochttekort, slaapttekort, ongezonde voeding of roken en alchol, kan de huid een doffe en vale uitrstraling krijgen.

De huid is dan slecht doorbloedt, heeft een gebrek aan vitamines en mist de energie om de huidfuncties goed uit te voeren.

Het Diamanten vliesmaker stimuleert de bloedcirculatie en geeft de huid daarmee een frissere, gezondere en jongere uitstraling.

 

Caviar Derma Concept behandeling:

Deze energierijke kaviaarbehandeling zorgt ervoor dat er intensieve huidverjonging optreedt. De hoogwaardige werkstoffen zorgen ervoor dat de cellen intensief verzorgd worden en zorgen voor een intensieve versterking van de huidbarrière. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling en veel frisheid en dynamiek. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend.

 

Spa Vitamine C Lift-off behandeling:

Door de hoge concentratie Vitamine C reduceert dit masker fijne lijntjes en versterkt het de elasticiteit van de huid. Tevens heeft ze een stimulerende en toniserende werking. Naast de hydraterende werking, bestrijdt dit masker de invloed van de vrije radicalen wat vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. In combinatie met de ampullen hydrateert en vitaliseert het de huid. Bovendien heeft het een liftend effect dat na één behandeling al zichtbaar is.

Prijzen

 • Luxe bio behandeling

  €69,50
 • Caviaar behandeling

  €79,-
 • Vitamine c lift off

  €79,-
 • Mini behandeling

  €32,50
 • Intense quick ampul behandeling

  €36,50
Deze behandeling boeken? Plan direct een afspraak.