beautysalon sandra
X
  • No products in the list

Permanente ontharing (IPL)

Permanente ontharing via IPL

Opdat je je nooit meer zou hoeven te scheren, epileren, harsen of waxen, kan je voor permanente ontharing via IPL kiezen. Door pulsen van licht verdwijnen stoppels en ingegroeide haartjes in geen tijd. De pulsen wekken warmte op in je haarzakjes en vernietigen die. Haartjes kunnen zo niet meer teruggroeien.

De MedCos IPL-methode is eenvoudig en vrijwel pijnloos op elk lichaamsdeel toe te passen. Bovendien verloopt de behandeling erg snel. Je oksels of bikinilijn onthaart Sandra bijvoorbeeld al in vijf minuten!

De voordelen van ontharing via IPL

shutterstock ()

Permanente ontharing (IPL)

shutterstock ()

Haargroei in meerdere stadia

Om je haarzakjes te kunnen bereiken, is geleiding via het pigment in de haar nodig. In stadia twee en drie wordt het haarzakje niet bereikt en kan het weer een nieuwe haar aanmaken (zie de illustraties). Net daarom zijn er meerdere behandelingen aangeraden. Zes à acht sessies zijn vaak voldoende voor een optimaal resultaat. 

Wil je je uitgebreider over permanente ontharing via IPL laten informeren? Geef Sandra dan zeker een seintje. Eens je overtuigd bent door de werking en het effect kan je eenvoudig online een afspraak maken. Sandra ontvangt je met veel plezier in haar salon! 

Wat kost permanente ontharing via IPL?

Lichaamszone
Prijs één sessie
Prijs acht sessies
Oksels
€ 59,00
€ 295,00
Bikinilijn
€ 79,00
€ 495,00
Bikinilijn (liezen)
/
€ 395,00
Bikinilijn (volledig)
€ 99,00
/
Onderbenen
€ 185,00
€ 895,00
Bovenbenen
/
€ 995,00
Bovenlip
€ 29,00
/
Kin
€ 29,00
/
Bovenlip & kin
€ 49,00
/
shutterstock ()