beautysalon sandra
X
  • No products in the list

Permanente make-up

shutterstock () ()

Permanente make-up

Permanente make-up voor een langdurig resultaat

Als je langdurig van je make-up wilt genieten, is permanente make-up een goede investering – handig als je zelf weinig tijd hebt om je op te maken. Een groot voordeel is dat permanente make-up niet vervaagt tijdens het sporten, zwemmen of zonnen. 

In haar salon brengt Sandra voornamelijk permanente make-up rond ogen en wenkbrauwen aan. Hieronder krijg je wat meer informatie. Laat Sandra iets weten als je een afspraak wilt maken of doe dat online

Eyeliner heeft verschillende toepassingen. Enerzijds kan Sandra er je ogen mee accentueren. Anderzijds kan ze er een neerwaartse ooglijn mee corrigeren, waarbij ze je ogen als het ware lift. Belangrijk is dat de eyeliner niet buiten je wimperlijn geplaatst wordt om een neerwaarts effect en een treurige blik te vermijden. Enkele opties zijn:

Natuurlijke boveneyeliner (als wimperverdikking)

Een boveneyeliner is niet leeftijdsgebonden. Je oogopslag zal intenser worden, waardoor de kleur van je ogen beter uitkomt. Omdat het erg moeilijk is om zelf je eyeliner perfect tussen je wimperhaartjes te tekenen, is permanente make-up een goed alternatief. Mascara heb je dan niet meer nodig. Qua kleuren zijn diep zwart of warm zwart populair. Eventueel voegt Sandra aan het zwarte pigment een steunkleur toe die de kleur van je iris benadrukt. 

Brede boveneyeliner

Een brede boveneyeliner benadrukt je oogopslag nog meer dan natuurlijke boveneyeliner. Sandra kan er je oogvorm enigszins mee wijzigen om een liftend effect te bereiken. Amandelvormige ogen worden bijvoorbeeld in de verf gezet, terwijl kleine ogen optisch vergroot worden.

Bij deze behandeling werkt Sandra met een grotere naaldconfiguratie, zodat je ogen minimaal belast worden. Qua kleuren zijn diep zwart of warm zwart populair. Eventueel voegt Sandra aan het zwarte pigment een steunkleur toe. 

Natuurlijke boven- en ondereyeliner

Dit is een combinatie van een natuurlijke boveneyeliner in je wimperlijn en een dunne ondereyeliner. Je kan daarbij voor een zachtere tint en/of pointillisme (puntjestechniek) gaan. Die laatste techniek doet uitschijnen alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder je ogen is aangebracht. 

Extra brede boveneyeliner in combinatie met ondereyeliner

Vrouwen die van een stevige eyeliner houden, zijn gebaat bij een extra brede boveneyeliner in combinatie met een ondereyeliner. Er zijn diverse kleuren beschikbaar, waaronder diepzwart. Sandra raadt je wel aan om de ondereyeliner niet te dik te maken omdat die door veroudering mettertijd breder kan worden. 

Alleen ondereyeliner

Een ondereyeliner laat je ogen precies hangen en is dus af te raden. Veel vrouwen tekenen uit gewoonte enkel een ondereyeliner en staan er niet bij stil dat die een neerwaartse beweging veroorzaakt. 

Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van je gezicht en zien er verzorgd uit. Je ogen krijgen een open blik en worden als het ware gelift. Zo zie je er tot wel vijf à zeven jaar jonger uit. Op basis van een gezichtsanalyse bespreekt Sandra welke techniek het beste bij je past. Daarin spelen je nog aanwezige wenkbrauwen en je huidtype een rol. 

Wenkbrauwen opvullen d.m.v. de haartjestechniek (hairstrokes)

Heb je nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen, maar zou je de vorm ervan willen laten benadrukken of ontbrekende haartjes willen laten aanpakken? Dan brengt Sandra door middel van de haartjestechniek nieuwe haartjes in je huid aan. Je wenkbrauwen zullen weer vol ogen en niet van een natuurlijke look te onderscheiden zijn.

Wenkbrauwen opvullen d.m.v. de driedimensionale techniek

Heb je vrijwel geen wenkbrauwen meer en wil je er nieuwe laten uittekenen? Dan combineert Sandra de haartjestechniek met een schaduwtechniek. Na afloop zien je wenkbrauwen er uiterst natuurlijk uit. De behandeling is ook aangewezen voor alopecia- of kankerpatiënten. 

Wat kost permanente make-up?

Behandeling
Prijs
Wenkbrauwen (hairstrokes) of eyeliner (boven & onder)
€ 195,00
Eyeliner boven
€ 119,00
Eyeliner onder
€ 99,00
Tweede behandeling wenkbrauwen of eyeliner (boven & onder)
€ 99,00
Derde behandeling wenkbrauwen of eyeliner (boven & onder)
€ 59,00
shutterstock ()
shutterstock ()