Permanente Make-up
15893
page-template-default,page,page-id-15893,bridge-core-3.1.2,qode-quick-links-2.1,sln-salon-page,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Permanente make-up

Eyeliner

 

Eyeliners die goed zijn aangebracht, accentueren de ogen. Het is ook mogelijk om door een goed aangebrachte eyeliner een neerwaartse ooglijn te corrigeren, de ogen worden als het ware gelift. Het is belangrijk dat de eyeliner niet buiten de wimperlijn wordt geplaatst omdat in de loop der jaren een neerwaarts effect zal ontstaan wat een “treurige” blik zal geven. Dit soort zaken zijn belangrijk om in acht te nemen en zullen ook met u worden besproken.

 

Mogelijkheden bij eyeliners:

Een natuurlijke boveneyeliner (als wimperverdikking)

Een boven eyeliner siert elke vrouw van 16 tot 85 en is dus absoluut niet leeftijds gebonden! De oogopslag wordt intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen.Het is vrijwel onmogelijk om zelf een eyeliner perfect te tekenen tussen de wimperhaartjes. Met permanente make up is dit wel mogelijk! en is het niet meer noodzakelijk om een mascara te gebruiken. Meestal wordt gekozen voor diep zwart of “warm”zwart. Eventueel wordt aan het zwarte pigment een steunkleur toegevoegd die de nadruk legt op de kleur van de iris.

 

Een brede boven eyeliner

Een goed geplaatste boven eyeliner benadrukt de oogopslag. Bovendien kan de oogvorm enigszins gewijzigd worden zodat een liftend effect wordt bereikt. Mooie amandelvormige ogen worden benadrukt en kleine ogen worden optisch vergroot. Bij deze behandeling is het noodzakelijk om met een grotere naaldconfiguratie te werken zodat het gewenste effect zal worden bereikt en de ogen minimaal worden belast. Keuze uit diepzwart of warm zwart eventueel met toevoeging van een steunkleur.

 

Natuurlijke boven en onder eyeliner

Er wordt een natuurlijke boven eyeliner in de wimperlijn aangebracht en een dunne onder eyeliner. U heeft de keuze om de onder eyeliner in een zachtere tint en/of in pointillisme (puntjes) techniek te laten plaatsen. Dit laatste geeft het effect alsof er met oogschaduw een zacht lijntje onder de ogen is aangebracht.

 

Een extra brede boven eyeliner in combinatie met een onder eyeliner

Deze combinatie geeft extra accent aan uw ogen en is geschikt voor de vrouw die van stevige eyeliners houdt. U kunt kiezen uit diverse kleuren, maar ook diepzwart behoort tot de mogelijkheden. Ik adviseer om de onder eyeliner niet de dik te maken omdat door veroudering in de loop der jaren de eyeliner breder wordt!!

 

Alleen een onder eyeliner plaatsen

Dit geeft een “hang”effect aan de ogen en raad ik af. Veel vrouwen tekenen gewoonte getrouw slechts de ondereyeliner en staan er niet bij stil, dat dit een neerwaarts effect aan de ogen geeft.

Wenkbrauwen

Mogelijkheden bij wenkbrauwen:

De wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor een gelaat, zij zijn de kapstok van het gezicht. Goed gevormde wenkbrauwen ondersteunen de vorm van uw gelaat en geven u een verzorgde uitstraling. De ogen krijgen een mooie “open” blik, lijken gelift, en u lijkt 5 à 7 jaar jonger! Aan de hand van een gezichtsanalyse bespreek ik met u welke techniek ik zal gaan toepassen Dit is mede afhankelijk van de nog aanwezige wenkbrauwen en uw huidtype.

 

Opvullen van wenkbrauwen door middel van haartjes techniek (hairstrokes)

U heeft nog duidelijk aanwezige wenkbrauwen maar de vorm zou geaccentueerd mogen worden, er ontbreken enkele haartjes. Door middel van de haartjes techniek worden -niet van echt te onderscheiden- haartjes in de huid aangebracht aangebracht. Uw wenkbrauwen ogen weer vol en de vorm is perfect geaccentueerd. Heel natuurlijk!

 

Wenkbrauwen in drie dimensionaal techniek

U heeft (nagenoeg) geen wenkbrauwen meer en u wilt weer volledige wenkbrauwen? Dit kan door middel van de haartjes techniek in combinatie met een schaduw techniek. Het resultaat oogt zeer natuurlijk en is daardoor ook geschikt voor een alopecia patiënt of na een chemo kuur.

 

Prijzen

 • Wenkbrauwen hair strokes of eyeliner boven en onder

  €195,-
 • Eyeliner boven

  €119,-
 • Eyeliner onder

  €99,-
 • 2e behandeling wenkbrauwen of eyeliners boven en onder

  €99,00
 • 3e behandeling wenkbrauwen of eyeliners boven en onder

  €59,00
Deze behandeling boeken? Plan direct een afspraak.