Glycopeel
15887
page-template-default,page,page-id-15887,bridge-core-3.1.6,qode-quick-links-2.1,sln-salon-page,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Glycopeel

Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze die als doel heeft om als het ware de huid af te “pellen”.

De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen, ook wel chemische peeling genoemd. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

 

De behandeling in de salon

De Glycopeelbehandeling heeft alles te maken met de pH-waarde van de huid. Gedurende deze behandeling verandert de pH-waarde van de huid met als gevolg dat de opperhuid dunner wordt en de ophopingen van talg worden gereduceerd. De Glycopeelbehandeling omvat drie hoofdstappen:

• het aanbrengen van het Glycolzuur;

• het neutraliseren met de Acid Nutrilizer;

• het nabehandelen met de Skin Recovering serum.

 

Lanèche Glycolzuur: glycolzuur is een fruitzuur. Het glycolzuur wordt aangebracht op de huid met als doel om de dode huidcellen en een dun huidlaagje te verwijderen. De huid wordt als het ware opzettelijk beschadigd, waardoor het natuurlijk herstelmechanisme wordt aangespoord en de huid enorm wordt gestimuleerd.

 

Lanèche Acid Nutrilizer: na het aanbrengen van het zuur is het belangrijk dat de huid zich weer hersteld. Dit poeder in combinatie met water brengt de huid weer terug in balans, de zuurgraad wordt geneutraliseerd door deze base. Het brengt de huid terug naar de normale pH-waarde.

 

Lanèche Skin Recovering serum: na de intensieve behandeling is het belangrijk dat de gevoelige huid wat extra energie krijgt zodat de huid zich sneller herstelt. Dit kan door middel van het Lanèche Skin Recovering Serum. Het serum verzacht en kalmeert de huid intensief.

 

Resultaat

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd. De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar u zult ook minder last hebben van acne en onzuiverheden. De huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstandverhogend.

Prijzen

  • Glycopeel

    €85,00
Deze behandeling boeken? Plan direct een afspraak.